Produse pentru săgeţi de oţel (24)

Ajvar

Ajvar

Cantitate pachet: 15 x 190ml Număr articol: 16025 Grame: 190
Ziarul Stuttgart

Ziarul Stuttgart

Consultanță în Publicații
Ardei roșu la grătar

Ardei roșu la grătar

Cantitate pachet: 12 x 330ml Număr articol: 21550 Grame: 330ml
Bluză cu Volane pentru Femei

Bluză cu Volane pentru Femei

Bluză cu volane pentru femei
Ajo Blanco, Ajo Violeta, Ajo Morado

Ajo Blanco, Ajo Violeta, Ajo Morado

Usturo proaspăt din Spania: calitate și versatilitate. Oferim o selecție de usturoi proaspăt în diverse prezentări și ambalaje, adaptate nevoilor dumneavoastră. Dispunem de usturoi alb, usturoi violet și usturoi mov, toate cultivate cu grijă în cele mai bune terenuri spaniole. Perfect pentru piețele naționale și internaționale, garantând prospețime și calitate la fiecare livrare.
Brânză de capră - Mudosu

Brânză de capră - Mudosu

Un brânză de capră care închide esența și tradiția Sardiniei. Pasta sa, de culoare galben-pai, se distinge prin ochiurile rare și o structură regulată și granuloasă, simbol al unei lucrări artizanale și atente. Aroma acestei brânze se intensifică odată cu maturarea, oferind o experiență olfactivă bogată și invitantă. Gustul Mudosu variază de la dulce când este tânăr la plăcut de picant pe măsură ce se maturizează, oferind un echilibru perfect între delicatețe și intensitate. Produs exclusiv din lapte de capră provenit din Ogliastra, o regiune renumită pentru creșterea caprinelor, această brânză este un omagiu adus calității și excelenței sarde. Cu o formă cilindrică, o crustă netedă și consistentă de la maro deschis la închis și o crustă necomestibilă, Mudosu este o brânză specială, perfectă pentru cei care caută un gust unic, plin de eleganță și rafinament.
Găluște cu ceapă

Găluște cu ceapă

Produse congelate pre-coapte, 82g Ingrediente: făină de grâu, grăsimi și uleiuri vegetale nehidrogenate (grăsime de palmier (sustenabilă), ulei de rapiță), apă, ouă, ceapă SUA 8%, amidon, lapte praf degresat, brânză, făină de soia, potențiatori de aromă (E621), sare, agenți de legare (E466), zahăr, drojdie, condimente. Chüechli se pun direct din congelator pe tavă. Se introduc în cuptorul rece. Coacere: La 200°C, aproximativ 25 de minute. Temperatura de păstrare: min. -18°C, o dată decongelat, nu se recongelează. Informații pentru alergici: Conține gluten, lapte, ouă, soia.
Fabricarea de Matrițe

Fabricarea de Matrițe

AOPB este autonom în fabricarea matrițelor: - matrițe clasice, - matrițe cu 3 plăci, - matrițe cu desfacere, - matrițe cu canale calde, - matrițe pentru supramoldare a inserțiilor, - matrițe pentru versiuni.
Oleavita

Oleavita

Extract de frunze de Olea europaea, Maltodextrină, Silică
Ou fiert moale

Ou fiert moale

Ou fiert moale, adevărat! Ou tăiat delicat, ușor de consumat, cu un gălbenuș curgător și cremos. Ouă din Franța Ambalaj: cutii cu 30 de ouă
Ravioli Tortelloni Spanac si Mozzarella

Ravioli Tortelloni Spanac si Mozzarella

Tortelloni cu mozzarella și spanac oferă o combinație de gust și ușurință, ideală pentru cei care iubesc umpluturile slabe și caută o alternativă la clasicii tortelli umpluți cu carne. Mozzarella, împreună cu ricotta, oferă cremozitate și consistența perfectă pentru acești tortelloni, înfășurați într-o foaie de aluat verde cu spanac.
Brânzeturi de Capră Rocinante

Brânzeturi de Capră Rocinante

Brânză presată din lapte de capră pasteurizat. Brânză de Capră Moale Rocinante - Afumată 7 zile. Brânză de Capră Semi-maturată Rocinante - Afumată 1 lună.
Zahăr cristalin alb

Zahăr cristalin alb

Zahăr cristalin alb, fără cocoloașe, pete și impurități străine. Zahărul este dulce, fără miros și gust străin. Zahărul, atunci când este dizolvat, este transparent, fără sedimente insolubile, impurități mecanice și alte impurități. FĂRĂ OMG Fracția de masă a umidității: 0.08% Culoarea în soluție, unități ICUMSA: 43.0 Fracția de masă a zaharozei, %: nu mai puțin de 99.82%
Kebabul de miel la grătar

Kebabul de miel la grătar

Arrosticini din carne de vită tânără, femelă, sub 20 de luni, selectată și ambalată în pachete congelate stratificate, care permit consumul parțial al conținutului, disponibile în două formate: 100 de bucăți și 225 de bucăți.
Salată de Alici

Salată de Alici

Selectăm doar cele mai bune anșoa proaspăt prinse, cele mai potrivite pentru a fi procesate conform tradiției meșteșugărești, la care maturarea în sare oferă cel mai autentic gust din Cetara.
Brânză Rochefort - Fino Verde

Brânză Rochefort - Fino Verde

3kg Rochefort (cu busuioc)
CACIORICOTTA - RICOTTA SĂRATĂ ÎMBĂTRÂNITĂ

CACIORICOTTA - RICOTTA SĂRATĂ ÎMBĂTRÂNITĂ

Cacioricotta este un brânză maturată, cu pastă semi-tare, de formă cilindrică, specifică tradiției lactate din Puglia. În bucătăria pugliese, acest produs este de obicei folosit ras pentru a condimenta pastele în tipica rețetă de paste alla crudaiola pugliese, dar este consumat și singur, în fulgi sau pentru a condimenta salate sau pizza.
Brânză de capră cu coajă de rozmarin

Brânză de capră cu coajă de rozmarin

Brânză presată din lapte de capră pasteurizat, cu o coajă de rozmarin, cu o perioadă minimă de maturare de 30 de zile.
Brânză de oaie maturată cu trufă - Brânză de oaie pasteurizată maturată cu trufă

Brânză de oaie maturată cu trufă - Brânză de oaie pasteurizată maturată cu trufă

Lapte de oaie pasteurizat, pate de trufe negre (ciuperci Champignon (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis și grupul său de rude), ulei de floarea-soarelui, trufă neagră (Tuber Aestivum Vitt), sare, piper, zahăr, granule de bouillon (sare de mare, extract de drojdie, zahăr brun, extract de condimente, zahăr caramelizat, maltodextrină, grăsime de palmier, turmeric), dextroză, amidon de cartofi, extract de drojdie, condimente (ceapă, nucșoară, usturoi și curcuma, pudră de roșii), trufă neagră, potențiator de aromă, regulator de aciditate (acid citric), antioxidant (acid ascorbic), sare, clorură de calciu, cheag, ferment lactat, conservanți: lisozima (derivată din ou), Natamicină pe coajă. Aromă: Intensă Aroma: Caracteristică brânzei de oaie cu aroma de trufă. Culoare: Galben pal cu vene negre de pastă de trufă. Consistență: Dură Îndepărtați coaja brânzei înainte de consum.
Mini Prăjituri cu Portocale

Mini Prăjituri cu Portocale

Fabricarea și furnizarea de produse de patiserie
Pecorino - Novello Sardo

Pecorino - Novello Sardo

Un brânză de oaie cu un miez moale și o maturare scurtă. Această brânză se prezintă cu o crustă netedă sau ușor striată și o culoare care variază de la alb la un brun deschis delicat. Realizată din lapte de oaie pasteurizat, cheag și sare, Novello Sardo este o brânză dulce, cu o pastă moale și compactă de culoare albă. Gustul său dulce și delicat o face perfectă pentru a fi savurată cu pere, struguri aurii, Pâine Carasau și legume de sezon. Versatilitatea sa o face o brânză excelentă pentru a fi coaptă și o alegere excelentă pentru alimentația copiilor. O brânză care întruchipează dulceața și simplitatea, Novello Sardo este o delicatesă pentru papilele gustative, potrivită pentru orice ocazie, de la o masă ușoară la un desert sofisticat.
Aligot

Aligot

Disponibil în mai multe formate corespunzătoare fiecărei metode de lucru.
Pătratul cristalului

Pătratul cristalului

Pentru această operațiune se folosește o mașină de pătrundere cu două lame pentru tăiere exterioară. Capacitate – 2000 kg/lună. Produce ingoturi dreptunghiulare cu o diagonală maximă de 200 mm.
Exemplu de format neregulat

Exemplu de format neregulat

Exemplu Format Neregulat